ИЗБЕРИ
КАРИЕРА
Търсене в специалности
21:07 23.11.2024
назад
Начало
Професии
Университети
Специалности
Планирай кариерата си
Новини
Кариерно консултиране
Полезни връзки
За нас
Въпроси и отговори
Библиотека
Пишете ни
Карта на сайта
Описание на специалност
Посетена:
26501
Професии:
2
Технология на продуктите от месо, риба и яйца
Университет:
Университет по хранителни технологии - Пловдив
Образователни степени и форми на обучение:
Степен
Форма
Държавна поръчка
Прием
Такса за кандидастване
Такса за обучение
Цени на учебници
Семестри
Период
Магистър
редовна
2
1,0
задочна
4
2,0
Назад
Универистет
Професии
© 2000-2020 ФБО. Всички права запазени.
Общи условия